Grote Kerk Almelo

Activiteiten 2018 Activiteiten 2018

Onze eerste activiteit in 2018 is Welkom Nieuw Jaar. Zaterdag 28 januari van 16.00 tot 18.00 uur op het Kerkplein en in de Schouw.

lees meer ยป

De Grote Kerk Almelo heeft een eigen Facebookpagina. Word ook vriend van onze pagina. Zo bent u op de hoogte van het laatste nieuws.

Kerkenwerkboek 2017-2018 Kerkenwerkboek 2017-2018

Het Kerkenwerkboek 2017/2018 staat online. Klik hier voor het overzicht van alle diensten tot en met november 2017. Eveneens voor de namen en telefoonnummers van contactpersonen.

Hier vindt u gegevens over namen en telefoon- nummers.

Verder informatie over parkeren en routebeschrijving.

Ga naar meer.

Kerkdienst luisteren / gemist

Het is mogelijk rechtstreeks via internet de kerkdienst te beluisteren. Ook achteraf.

Klik op kerkdienstgemist. En maak vervolgens een keuze welke dienst u wilt beluisteren.

De andere wijkgemeentes: