Grote Kerk Almelo

Grote Kerk Almelo open Grote Kerk Almelo open

Permanente tentoonselling op het koor van een kanselbijbel, gedrukt door Pieter Keur, kerkboeken, een zilveren doopbekken en een tinnen en zilveren avondmaalsstel. Aan een nieuwe uitgave van een boek wordt nu gewerkt.

Icoon ’de esis' in het stiltecentrum

We kregen een oude icoon als geschenk. In de 'de esis' afbeelding ziet u de tronende Christus in heerlijkheid omringd door Maria, Johannes de Doper, engelen en heiligen. In het licht van een kaars dringt het Licht der wereld door en in de stilte komen we tot rust om na te denken over ons leven en hoe we leven. Hier ervaren we de geborgenheid in Christus en het kan ons overkomen om in de onzegbare stilte God te ontmoeten.

Hier vindt u gegevens over namen en telefoon- nummers.

Verder informatie over parkeren en routebeschrijving.

Ga naar meer.

Kerkdienst luisteren / gemist

Het is mogelijk rechtstreeks via internet de kerkdienst te beluisteren. Ook achteraf.

Klik op kerkdienstgemist. En maak vervolgens een keuze welke dienst u wilt beluisteren.

De andere wijkgemeentes: