Grote Kerk Almelo

We willen betekenis geven in het leven van mensen. Door elkaar te helpen en te ondersteunen. Door dienstbaar te zijn in de wereld. Door betrokken te zijn bij mensen in nood. Door een positief verschil te maken in de maatschappij. Zo willen we als gelovigen levende getuigen zijn van Gods boodschap! Wij willen een houvast in het leven van mensen zijn, een geestelijk thuis en een sociaal vangnet voor wie dat nodig heeft.

Wij zijn een levende gemeente, niet alleen een plek van traditie, maar ook van vooruitzien.

De verscheidenheid in geloofsbeleving is het uitgangspunt voor het leven van onze kerkelijke gemeente die open is en in het midden van de stad wil staan.

Hier vindt u gegevens over namen en telefoon- nummers.

Verder informatie over parkeren en routebeschrijving.

Ga naar meer.

Kerkdienst luisteren / gemist

Het is mogelijk rechtstreeks via internet de kerkdienst te beluisteren. Ook achteraf.

Klik op kerkdienstgemist. En maak vervolgens een keuze welke dienst u wilt beluisteren.

De andere wijkgemeentes: